Jon Magnusson - Bosch Car Service Rødovre
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-serviceservice crash-damage

Styretøjsudmåling

featured image

Få styretøjsudmåling /4-hjulsudmåling til en god pris hos Jon Magnusson A/S

Hos os får du en god pris på styretøjsudmåling/4-hjulsudmåling af din bil.

Når du sørger for at få kontrolleret dit styretøj regelmæssigt, er du også sikret en bedre brændstoføkonomi, større sikkerhed på vejene og dæk, der holder længere.

Vi hjælper dig med styretøjsudmåling og justering af styretøjet, så du ikke skal bekymre dig om dæk, der slider skævt og en bil, der trækker for meget til den ene side.

Kontakt os på telefon 44 91 05 29 og få et tilbud på en styretøjsudmåling til en god pris.

Her er tegnene på, at du skal have en styretøjsudmåling

Der skal ikke særligt meget til, før din hjulindstilling bliver forrykket. Hvis du for eksempel kører over en høj kantsten, eller du rammer et stort hul i vejen, er der risiko for, at din bil skal justeres tilbage.

Får du ikke lavet en styretøjsudmåling og en styretøjsjustering, når hjulindstillingen har rykket sig, risikerer du, at dine dæk slider skævt og din bils vejgreb bliver dårligere – og så bliver din sikkerhed mindre.

Er du i tvivl om, om din hjulindstilling har forrykket sig, så du skal have en styretøjsudmåling til en god pris hos os, skal du være opmærksom på følgende:

Er der forskel på dækslitagen på indersiden og ydersiden af dine dæk?
Står dit rat skævt, selvom du kører på en lige vej?
Mærker du forandringer på din bils evne til at oprette sig selv og dens retningsstabilitet?
Trækker din bil til den ene side, når du slipper rattet på en lige vej?

Hvis du svarer ja til nogle eller alle spørgsmål, skal du sandsynligvis have en styretøjsudmåling og en justering, så du er sikker på, at din bil har den højeste sikkerhed, når du rammer vejene.

Her får du den højeste faglighed og den bedste pris på en styretøjsudmåling

For at du aldrig er i tvivl om vores professionalitet, har vi investeret ressourcer i at blive en del af Bosch Car Service-værkstedskæden.

Det er din sikkerhed for reparationer og services af højeste kvalitet – og så slipper du for at bruge tid på at finde det bedste værksted med de højeste kompetencer.

Kontakt os og hør meget mere om vores priser på styretøjsudmålinger ved at ringe på telefon 44 91 05 29.


Jon Magnusson – Bosch Car Service Rødovre – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!