Jon Magnusson - Bosch Car Service Rødovre
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-serviceservice crash-damage

Elbil service

featured image

Elbil service og reparationer hos Jon Magnusson A/S

Elbil service er et spørgsmål om tillid og tryghed, og det garanterer vi, at du får hos os.

Med en autoriseret autoelektromekaniker og det nyeste udstyr tager vi altid godt hånd om din elbil, og du er sikker på, at vi aldrig overser noget.

Elbil service kræver specielle kompetencer, som de færreste værksteder har. Derfor er du meget velkommen til at komme forbi vores værksted i Rødovre, når du vil være sikker på, at serviceeftersynet af din elbil bliver udført grundigt og omhyggeligt.

Kontakt os på telefon 44 91 05 29 og bestil din tid til service af din elbil hos os.

Tag din elbil til service med jævne mellemrum

Din elbil behøver aldrig at få skiftet olie, du slipper for at bekymre dig om udskiftning af tændrør og udstødning, og der er færre bevægelige dele, der kan gå i stykker, end i en benzin- eller dieselbil.

Men derfor er det stadig en god idé, at du får din elbil til service med samme regelmæssige intervaller, som du ville gøre med en benzin- eller dieselbil.

Langt de fleste elbil-producenter anbefaler også, at du tager din elbil til service mindst en gang om året, så du altid er sikker på vejen.

Vi tjekker for eksempel for rust i bremserne. Din elbil har en kraftig motorbremse, men det er en god idé, at du bruger bremsepedalen sommetider, så du ikke risikerer rust på bremserne.

For at du skal være sikker på den optimale service af din elbil, investerer vi løbende i det nyest opdaterede testudstyr og løbende uddannelser.

Ud over det er vores ventetid meget kortere, end du finder den andre steder – så slipper du for at vente længe på et serviceeftersyn af din elbil.

Tag trygt din elbil til service hos os – vi ved, hvad vi skal

Når du bruger os til service af din elbil, skal du føle dig helt sikker. Derfor går vi også meget op i at være helt gennemsigtige, så du aldrig får en ubehagelig overraskelse som for eksempel en værkstedsregning, der er meget højere, end du havde forventet.

For at give dig den bedste elbil service, uddanner vi os alle løbende og sørger for at følge med i den nyeste udvikling – det er din garanti for tilfredshed.

Kontakt os på telefon 44 91 05 29 og få en tid til elbil service hos os.


Jon Magnusson – Bosch Car Service Rødovre – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!