Jon Magnusson - Bosch Car Service Rødovre
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-serviceservice crash-damage

Autoværksted

featured image

Autoværksted i Rødovre – her får du ordnet alt

For eksempel tilbyder vi som et af de eneste autoværksteder i Rødovre og omegn elbil-service til dig, der vil være sikker på, at din elbil er sikkert kørende i mange år fremover.

Ud over det er vi medlem af Ankenævn for biler, som behandler klager vedrørende køb af biler og værkstedsregninger.
Hvis du – mod al forventning – skulle være utilfreds med det stykke arbejde, vi har udført for dig på vores autoværksted i Rødovre, kan du henvende dig til Ankenævn for biler og få behandlet din sag. Det er din tryghed og sikkerhed for, at du får fair reparationer og services hos os.

Hos os får du service og reparation af alle bilmærker, og vi er både specialister i og har originalt udstyr til VW, Audi, Skoda, SEAT, BMW, Mercedes og Nissan.

På vores hjemmeside finder du et udpluk af de services, vi tilbyder dig, og du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende dialog om din opgave.
Det gør du enten ved at ringe på telefon 44 91 05 29 eller ved at booke online.

Flere fordele ved at bruge os som dit autoværksted i Rødovre

Fordi vi er et Bosch Car Service-autoværksted, får du sikkerhed for, at vi udelukkende bruger reservedele i original kvalitet, når vi udfører reparationer på din bil. For dig betyder det, at du beholder din fabriksgaranti, uanset hvilket bilmærke, du kører i.
Derudover får du altid 3 års garanti på vores reparationer og services (med undtagelse af originale dele og sliddele), og får du serviceret din bil på vores autoværksted i Rødovre, er du automatisk dækket af Bosch Vejhjælp i Danmark. Det er din sikkerhed for, at der er hjælp at hente, hvis uheldet skulle være ude.
Til sidst vil vi nævne, at du som Bosch VIP-kunde får en lang række fordele, når du får serviceret eller repareret din bil på vores autoværksted i Rødovre. Blandt andet får du op til 12 måneders rentefri delbetaling, unikke specialtilbud og smarte finansieringsmuligheder.

Hos os er du altid kørende

Vi ved, hvor frustrerende det er at skulle undvære sin bil.

Derfor står der naturligvis en lånebil klar til dig, hvis vi er nødt til at beholde din bil i nogle dage. Lånebilen er gratis, hvis vi udfører skadesarbejde eller forsikringsarbejde for dig, og skal du have normalt servicearbejde, koster lånebilen kun et engangsbeløb på 80 kroner eks. moms/100 kroner inkl. moms, uanset hvor mange dage, du har behov for den.

Det betyder ingen dagstakst og ingen kilometerbegrænsning på din lånebil – det eneste, du skal sørge for, er at fylde brændstof på lånebilen alt efter dit forbrug.
Kontakt os og få et skarpt tilbud på din opgave

Som du har læst ovenfor, får du mange fordele ved at være kunde hos vores autoværksted i Rødovre.

Men bare fordi du får branchens bedste service hos os, betyder det ikke, at vores priser er skruet helt i vejret.

Tværtimod får du også et autoværksted, der er konkurrencedygtige på prisen, og som giver dig et skarpt og helt uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Derfor skal du ikke tøve med at kontakte Jon Magnusson – Bosch Car Service Rødovre ved enten at ringe på telefon 44 91 05 29 eller udfylde vores kontaktformular.

Vi glæder os til at tale med dig.


Jon Magnusson – Bosch Car Service Rødovre – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!