Jon Magnusson - Bosch Car Service Rødovre
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-serviceservice crash-damage

Reparation af kobling

featured image

Reparation af kobling hos Jon Magnusson A/S Rødovre

Er det nødvendigt, at du får en reparation af din kobling, fordi den er blevet slidt? Så kom ned til Jon Magnusson A/S og
få det ordnet.

Der er flere forskellige dele af din kobling, der kan blive slidt, men vi finder hurtigt problemet og løser det for dig.

I mellemtiden har du mulighed for at låne eller leje en af vores biler, og det gør det nemmere for dig at undvære din bil i reparationsperioden. Det koster dig kun 100 kroner i engangsgebyr, og så skal du kun betale for brændstof.

Kontakt os og bestil en tid til reparation af din kobling, så du igen kan køre ubesværet ved at ringe på telefon 44 91 05 29.

Symptomerne på, at din kobling trænger til en reparation

Din bils kobling er en af de dele, der bliver mest belastet hele tiden, fordi den bruges hele tiden. Sidder du for eksempel i kø på vej til og fra arbejde hver dag, skifter du sikkert også op og ned i gear relativt ofte.

Det sker måske også, at du filer med din kobling – altså at du bruger din kobling som speeder, og det forårsager gnidninger mellem drivhjulet og koblingspladen, som slider på koblingen.

De typiske symptomer på en kobling, der trænger til at blive repareret, er:

At din kobling fedter – din bil stiger i omdrejninger, når du prøver at accelerere, men farten stiger ikke.
At der er mislyde, når du starter og stopper motoren, og at din motor ikke har en blød standsning og hugger i det.
At det rusker, når du sætter i gang og bilen hugger – det kan være tegn på for eksempel en knækket fjeder eller et svinghjul.

Skal du have reparation af din kobling, gør vi det hurtigt

Hos os får du hurtig reparation af din kobling, så du ikke skal undvære din bil længere end højest nødvendigt, og i mellemtiden fortsætter du din hverdag i en af vores lånebiler.

Kontakt os og hør, hvordan vi sørger for reparation af din kobling på telefon 44 91 05 29 eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at hjælpe dig.


Jon Magnusson – Bosch Car Service Rødovre – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!