Jon Magnusson - Bosch Car Service Rødovre
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-serviceservice crash-damage

Fejlfinding

featured image

Bil fejlfinding – Få udrettet fejlen hos Bosch Car Service Rødovre

Hos os får du hurtig og effektiv fejlfinding på din bil.

Bil fejlfinding er blevet et komplekst stykke arbejde, og det kan tage et stykke tid at finde og udbedre fejlen. Derfor tilbyder vi dig en af vores lånebiler, så din hverdag ikke går i stå, mens din bil er på værksted.

Fordi vi er Bosch Car Service-partner, har vi adgang til det mest avancerede testudstyr, så du altid er sikker på, at fejlfindingen på din bil bliver udført grundigt.

Når fejlen er fundet, bliver din bil repareret med Bosch reservedele i original kvalitet, så du ikke skal bekymre dig om at miste din fabriksgaranti.

Kontakt os og få professionel fejlfinding på din bil ved at ringe på telefon 44 91 05 29 eller udfylde vores kontaktformular. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Bil fejlfinding, der afslører hvad problemet er

Det kan være en tidskrævende affære for dig at finde frem til fejlen på din bil. Sommetider sidder fejlen nemlig et helt andet sted end der, fejlsignalet kommer fra.

Derfor står vi klar med professionelt udstyr og mange års erfaring, så du får den service, du har brug for.

Listen med de mest typiske fejl er lang, men uanset om det drejer sig om fejl i for eksempel indsprøjtningssystem, motorstyring, ledningsnet, tændingsanlæg, starterkreds eller afladning, finder vi problemet og løser det for dig.

Ud over det er får du aldrig ubehagelige overraskelser i form af en værkstedsregning, der er meget større, end hvad du forventede.

Hvis vi finder flere fejl, eller opgaven viser sig at være anderledes end forventet, tager vi altid fat i dig, før vi gør noget. Du er altid sikker på at være fuldstændig opdateret, og vi træffer ingen beslutninger, før vi har fået din godkendelse.

Bil fejlfinding med tilfredshedsgaranti og lånebil i reparationsperioden

Du er vigtig for os. Vi vil altid give dig en god oplevelse, og derfor lægger vi stor vægt på hele tiden at være opdateret med den nyeste viden og det bedste udstyr, så dine services og reparationer altid er af højeste kvalitet.

Kontakt os på telefon 44 91 05 29 og beskriv dit problem. Så sørger vi for fejlfinding og reparation af din bil


Jon Magnusson – Bosch Car Service Rødovre – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!