Jon Magnusson - Bosch Car Service Rødovre
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-serviceservice crash-damage

Bremseservice og bremsereparationer

featured image

Reparation af bremser, så din sikkerhed altid er i top

Reparation af dine bremser giver dig tryghed, når du kører. Er der noget i vejen med dine bremser, skal du have dem til reparation hurtigst muligt.

Bremserne er en af de vigtigste sikkerhedsforanstaltninger på din bil, og derfor skal du have dem efterset jævnligt, så din og andres sikkerhed altid er i top.

Når du sørger for at få dine bremser kontrolleret jævnligt, sørger du også for, at din bil altid er sikker at køre i. Hvis vi finder noget, der skal laves, sørger vi for reparation af dine bremser, så du er køreklar igen.

Skal du have service eller reparation af bremser, så kontakt os på telefon 44 91 05 29 eller udfyld vores kontaktformular og beskriv opgaven. Så vender vi hurtigt tilbage til dig med et godt tilbud.

Udskyd reparation af dine bremser ved at forlænge deres levetid

Når du tænker over din kørestil, kan du forlænge dine bremsers levetid, og på den måde forlænge tiden til reparation af dine bremser.

Den mest indlysende er, at du skal se fremad i trafikken – kommer der kø længere fremme? I så fald kan du nå at lette foden fra speederen og trille et stykke vej, uden at du behøver at bruge bremsen.

Tænk også over, om du laver meget korte, hårde opbremsninger. Det slider mere på skiverne end længere, bløde opbremsninger.

Brems med din motor – det sparer både på bremserne og på brændstoffet. Du bremser med motoren ved at slippe speederen, lade din bil blive i gear og trille frem til for eksempel et rødt lyskryds.

Når du bremser med motoren i stedet for at koble ud og sætte bilen i frigear, kan du også spare penge på din brændstofregning i det lange løb.

Symptomerne på, at dine bremser trænger til reparation

Det er vigtigt, at du får din bil på værksted, hvis du fornemmer, at der er et problem med bremserne.

De mest typiske symptomer på, at du skal have reparation af dine bremser er:

At dine bremser skurrer. Det er formentligt fordi klodserne eller skiverne trænger til at blive udskiftet.
At bremsepedalen synker.
At dit rat ryster ved opbremsning. Det kan være et tegn på, at dine skiver er skæve.

Kontakt os og få reparation af dine bremser, så du aldrig går på kompromis med sikkerheden. Ring på telefon 44 91 05 29 og hør, hvordan vi hjælper dig.


Jon Magnusson – Bosch Car Service Rødovre – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!