Jon Magnusson - Bosch Car Service Rødovre
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-serviceservice crash-damage

Airconditionservice

featured image

Airconditionservice i København – Få det gjort af en professionel

Skal du have airconditionservice i København eller omegn, skal du ikke lede længere. Når du sørger for at få service af din bils aircondition regelmæssigt, er du også sikret optimal køleevne – altid.

Samtidig slipper du for at bruge penge på dyre reparationer af din aircondition eller dit klimaanlæg, fordi du forebygger nedbrud, når du sørger for at få det tjekket med jævne mellemrum.

Vores mange års erfaring og veluddannede personale sikrer dig den bedste service, når du kommer ned til os.

Kontakt os og hør mere om vores services og bestil en tid til aircondition service på vores værksted i København ved at ringe på telefon 44 91 05 29.

Få den bedste airconditionservice i København

Kvalitet er nøgleordet i vores arbejde, og derfor garanterer vi dig også, at du går herfra med at smil på læben og en aircondition, der fungerer helt som ny.

Når vi laver service på din bils aircondition eller klimaanlæg, renser vi den med et specielt rensemiddel, som fjerner eventuel dårlig lugt og desinficerer systemet.

Ud over det måler vi kondenseringstrykket og sugetrykket, og vi sørger for at fylde olie og sporestof i anlægget.

Hos os får du aircondition service udført hurtigt, omhyggeligt og professionelt – og i mellemtiden kan du enten benytte vores gratis wifi i vores ventestue, eller få ordnet de ærinder, du alligevel skulle have gjort.

Kontakt Bosch Car Service Rødovre for airconditionservice

Kontakt os og hør om vores forskellige services af aircondition i din bil – vores veluddannede og kvalificerede personale har helt sikkert den løsning, der passer dig.

Ring på telefon 44 91 05 29 og bestil din tid til at få udført professionel aircondition service på vores værksted i København eller hør mere om vores andre services.


Jon Magnusson – Bosch Car Service Rødovre – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!